domingo, 18 de febrero de 2018

HERE I STAND (HIS)



Hola a tots

El passat dissabte 17 de febrer uns quants membres del club vàrem fer una partida al HIS amb el nou reglament que han fet per a la versió del 500 aniversari de les tesis de Luter.

Per aquells que no coneixeu el joc, dir-vos que és una meravella, és un dels millors jocs a que es pot jugar, de fet diria que és un dels jocs al que més hem jugat al club. A més, quan canvies de facció tens davant teu un altre joc, per exemple, no és el mateix ser el jugador Protestant que el jugador Turc.

Hi ha 6 faccions: Turc, Habsburg, Anglès, Francès, Papat i Protestant.
Cadascuna d'elles té uns objectius diferents i per tant formes de guanyar diferents, això fa que cada vegada que canvies de facció, com ja he dit abans, hagis de fer accions diferents per tal d'aconseguir la victòria.

Qui no l'hagi jugat no se'l pot perdre, val molt la pena.

La partida va durar 5 torns, amb victòria final del jugador Protestant, que va arribar als 25 punts necessaris, va ser una victòria merescuda, realment ho va fer molt bé, això sí, va ser una victòria justa ja que darrera seu amb 24 punts va quedar el jugador Francès, que per a ser la seva segona partida també ho va fer molt bé.

Pot ser que algun jugador expert es pregunti com és que el jugador Francès va quedar amb tant bona puntuació, el fet és que amb el nou reglament s'ha potenciat la carta natal d'aquest jugador i quan la juga per fer Chateaus a part de tenir la possibilitat d'aconseguir guanyar 1 punt de victòria ara també, té la possibilitat d'aconseguir cartes i per tant té més opcions de fer més accions.

Bé, va ser una partida molt entretinguda i ens ho vam passar molt bé.

Us deixo amb algunes imatges.





0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...